2018-10-19 06:09:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Helyesek a sejtései, és ma igazán sikeres lehet.

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars együtt áll a Holddal. Ma a kitartásával mély benyomást tehet a többiekre. Segítőkészen viszonyul a többiekhez, ha arról van szó, hogy új feladatokkal kell megbirkózni. Tudja, hogy mit akar, és azt végig is viszi.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Elérkezett az idő, hogy bizonyíthasson önmagának, főnökének, munkatársainak. Vállalhatja a nyilvánosságot, ha mindent megtett annak érdekében, hogy válaszolhasson a kritikus kérdésekre is. Ne hagyja, hogy zavarba hozzák!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars és a Hold is jó fényszöget vet az Ikrek jegyére. Különösen feltűnő lesz az ön számára, hogy a környezetében sok zsémbelődő és fölényeskedő emberrel találkozik. Ez rendkívül idegesítő lesz, akár még vitába is keveredhet valakivel, és bár igaza van, mégis inkább maradjon barátságos.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz és a Merkúr a Skorpió jegyéből sok erőt tud küldeni önnek, és terveit jól tudja megvalósítani. Helyesek a sejtései, és ma igazán sikeres lehet. Maradjon készenlétben, ne lazítson, hiszen a helyes úton jár. Töltsön egy meghitt estét a kedvesével.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kellemes hangulatban telik napja. Nagyszerű alkalom nyílik egy romantikus kalandra, de a féltékenykedést és a bűnbánatébresztést jobb elkerülni vagy megelőzni. Ha változtatást tervez az otthonában, érdemes most belekezdeni a munkálatokba.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma tényleg jól érezheti magát. A Vénusz és a Merkúr is a Szűz jegyében áll, és ön sikeresen le tud zárni néhány dolgot. A pénzügyi tárgyalásokat is időzítse mára!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Mars is a Vízöntő jegyében áll, ez elég gyors tempót jelez a mai napra, önnek mégis az legyen a legfontosabb, hogy lassan tegye a dolgát. Egyik lépést a másik után, ez legyen a jelszava, ne kapkodjon, ne idegeskedjen!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok feladat szakad a nyakába a munkahelyén. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, ami elősegíti a hatékony kommunikációt, és így gördülékenyen alakulnak a dolgai.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kicsit szorongó lehet, sokat aggodalmaskodik. Ennek a Vénusz és a Merkúr az oka a Skorpió jegyében. Mielőtt azonban elmerülne a világfájdalomban, keressen valamit, amivel elterelhetné a figyelmét.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Ez a legjobb formáját hozhatja ki önből. Rendkívüli szaktudásával jó pontokat szerezhet, és sok dicséretet kap.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A legkellemesebb meglepetéseket tartogatja az élet, de lehet, hogy mégsem tud tiszta szívből örülni ezeknek. Eddig visszahúzódott a döntések elől, ám ezt most nem teheti meg. De rá fog jönni hamarosan, hogy mi a helyes megoldás.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szokatlanul öntudatos lesz, talán a Merkúr miatt van ez. Még saját magának is meglepetést tud szerezni, nem is szólva a környezetéről. Ma a legjobb oldaláról tud megmutatkozni, érzékeny, kreatív, ugyanakkor erős és határozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: